Voor ondernemers

Theologie voor bedrijven en samenleving

Theologie heeft voor ondernemers en organisaties veel te bieden. Kerk en theologie putten uit de klassieke bronnen van moraal, spiritualiteit en zingeving. Tijdens de opleiding leggen we expliciet een verbinding tussen theologie en maatschappelijke vragen. Theologen zien niet alleen in de kerk een taak, maar ook buiten de kerk. 

Theologen kunnen zingevingsvragen betrekken bij de bezinning op werk en carrière. Maar denk ook aan thema’s als sociaal leiderschap en ethiek,  spiritualiteit, religie & recht, politiek, lezen van oude teksten, digitale samenleving, zingeving, filosofie en organisatiekunde. 

Aanbod:

  • Trainingen/ workshops waarbij de betekenis van theologie voor bedrijven en organisaties concreet en toepasbaar wordt gemaakt. 
  • Advies over bijvoorbeeld sociaal leiderschap, ethische dilemma’s,  religie & recht, politiek, digitale samenleving of organisatiekunde.
  • Invulling teamdag voor management of personeel: Workshop aan het management of aan het personeel rondom zingevingsvragen in werk en carrière. Tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Aansluiten bij ons ondernemersnetwerk. Je wordt uitgenodigd voor inspiratiesessies/ reflectiebijeenkomsten en wordt vervolgens betrokken bij ontwikkelingen van onze universiteit.
  • Zinvolle vermogensbesteding. Aan de universiteiten ligt altijd een aantal projecten te wachten die vanwege de kosten nu nog niet of gedeeltelijk uitgevoerd kunnen worden. Ze dragen in belangrijke mate bij aan de beoefening van gereformeerde theologie en het eigentijds vormgeven van onderwijs en onderzoek.
  • Onderzoeknaar relevante vragen vanuit bedrijven en maatschappelijke organisatie. Bekijk hier ons researchportal.
  • Stageplekken: wij laten onze studenten graag in de praktijk ontdekken wat theologie en organisaties en bedrijven elkaar te bieden hebben.

Ondernemersnetwerk

Word lid van ons netwerk voor 425 excl. BTW per jaar en u kunt gratis deelnemen aan cursussen, ondernemerstafels, inspiratiesessies en reflectiebijeenkomsten.

Meld u aan door een mailtje te sturen aan: ejakkerman@tukampen.nl. U ontvangt daarna een factuur.

Geeft u liever per keer een bijdrage voor de ondernemerstafel? Dat kan natuurlijk ook!

Dat kan via onderstaand formulier:

Bedrag: € -

Meer weten? Mail of bel

J.W. Boven

jwboven@tukampen.nl

038-4471710