Open dagen en meeloopdagen

Als je interesse hebt in onze Bachelor Theologie is het altijd mogelijk om open dagen of meeloopdagen te bezoeken. Kies voor de button ‘Ik plan zelf een meeloopdag’. Op donderdag 23 februari 2023 ben je van harte welkom op een voorlichtingsdag over de Bachelor in Utrecht. Op woensdag 1 maart 2023 kan je een dagje meelopen met colleges in Utrecht.

Je kunt in Utrecht ook losse vakken volgen of minoren: een overzicht zie je hier.

Onze eenjarige masteropleidingen zijn hier te vinden. De masterprogramma’s worden in 2022-2023 nog in Kampen aangeboden.

Donderdag 30 maart 2023 organiseren we een open master avond. Dan kan je informatie krijgen over alle masterprogramma’s. Er zijn ook informatiefilmpjes over de masteropleidingen beschikbaar, die zie je  hier.

Heb je vragen over open dag of meeloopdagen? Mail naar: studieadvies@tukampen.nl

Ik meld me aan voor de open dag voor de Bachelor Theologie in Utrecht op 23 februari 2023

Ik meld me aan voor een meeloopdag op 1 maart 2023

Ik meld me aan voor de Open Masteravond op 30 maart 2023

 

 

 

 

 

 

Heb jij de changemaker test al gedaan? Nee? Klik dan op de link onderaan deze pagina en ontdek hoe jij het verschil kunt maken.

Heb jij de test nog niet gedaan? Klik hier!

Doe de test