Premaster als minor (40 EC)

Dit premaster als minor is speciaal ontwikkeld als aanvullend op een minor van 15 EC, om daarmee door te stromen naar één van onze masters, maar is ook zelfstandig te volgen.

De premaster aanvulling bestaat uit 3 modules van elk  5 EC:  Oude Testament, Nieuwe Testament en Systematische Theologie. Deze modules kan je grotendeels in begeleide zelfstudie volgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Premaster als minor (30-70 EC)

Een premaster is een schakelpakket tussen je (niet-) theologische HBO of WO-opleiding en een master aan onze universiteit. Dit schakelpakket kan je volgen als je al (lang geleden) je andere opleiding hebt afgerond, maar kan je ook volgen tijdens je huidige opleiding. In het kort bestaat de premaster uit:

  • 20 EC (voor eenjarige masters) of 60 EC (voor predikantsmaster, inclusief 30 EC bijbeltalen)Plus voor algemene masters minimaal 10 EC keuzemodulesPlus voor HBO-studenten 10 EC Bachelorproef te combineren met afstudeerwerk van je eigen instelling afstudeerwerk
  • Voor meer informatie over de premaster, zie premaster

Ingangseisen

De minoren van de TU zijn toegankelijk voor studenten van alle andere universiteiten en hogescholen die hun eerste jaar (propedeuse) hebben afgerond.

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor een minor, of meer weten? Neem contact op met de studieadviseur: studieadvies@tukampen.nl.

De premaster als minor gaat altijd door. Inschrijving voor de pre-master verloopt via studielink.nl

Voor meer informatie over de verschillende minoren die de Theologische Universiteit Kampen | Utrecht aanbiedt, zie minoren.