Holland Scholarship

Het Holland Scholarship is een beurs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én Nederlandse hogescholen en universiteiten. De beurs is voor studenten die willen studeren, stage lopen of een onderzoek doen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). De EER bestaat uit de EU, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen.

Studeer jij momenteel aan de TU Kampen | Utrecht? Denk je aan studeren, stage lopen of onderzoek doen buiten Europa? Verleg dan nu je grenzen en onderscheid je door een internationale ervaring.

Voor wie?

De beurs is bedoeld voor studenten van de TU Kampen | Utrecht die willen studeren, stage lopen of een onderzoek doen buiten de EER.

Beurs

De beurs bestaat uit een eenmalig bedrag van € 1.250 en is een tegemoetkoming in je studiekosten.

Selectiecriteria

  • Je volgt een voltijd opleiding aan de TU Kampen.
  • Je gaat voor minimaal 7 weken en 10 ECTS naar het buitenland.
  • Je studie, stage of onderzoek vindt plaats in een land buiten de EER.

Aanvragen

Het Holland Scholarship vraag je aan bij het International Office: international@tukampen.nl.

Er is geen deadline voor het aanvragen van de beurs. We adviseren je wel om de beurs minimaal 4 maanden voordat je naar het buitenland gaat aan te vragen.

WilWeg

Via deze link vind je informatie. Wil je meer algemene informatie over de mogelijkheden voor een studie, stage of onderzoek in het buitenland en ervaringen van anderen? Kijk dan op www.wilweg.nl.

Het Holland Scholarship wordt mogelijk gemaakt door: