Studentencorps F.Q.I.

F.Q.I. is het studentencorps bij uitstek om als theologiestudent de mooiste tijd van je leven te hebben. Fides Quadrat Intellectum betekent: ‘het geloof boetseert het denken’. Want in geloof vormen we elkaar en willen we ons laten vormen door onze God. In een ontspannen, gezellige sfeer genieten we samen van onze studententijd. En in deze hechte gemeenschap ontstaan vriendschappen voor het leven.

Verbonden aan de Theologische Universiteit wil het F.Q.I. studentencorps een verrijking zijn voor het studentenleven in Kampen. Als leden van F.Q.I. willen ze elkaar vormen met het oog op onze toekomstige taken in dienst van Jezus Christus.

Iedereen die studeert aan de Theologische Universiteit in Kampen kan lid worden van het studentencorps.  Fides Quadrat Intellectum. F.Q.I. is een corps omdat ze de oudste studentenvereniging van de stad is en bovendien banden heeft met het koningshuis. Wanneer je je inschrijft voor een studie aan de universiteit, kun je een uitnodiging om lid te worden van F.Q.I. ontvangen. Wie op deze uitnodiging ingaat, wordt geacht deel te nemen aan de Introductieperiode (welke twee weken duurt). Deze Introper vindt plaats in de laatste twee weken van de zomervakantie.

Meer weten? Mail naar: abactisfqi@gmail.com