Contact

Heeft u een vraag en zoekt u contact met ons? Vul dan onderstaand formulier in, stuur een mailtje of bel ons op. Onderaan deze pagina leest u onze openingstijden en de route naar onze gebouwen.

Het gebouw in Utrecht is rolstoeltoegankelijk.  Als u 10 minuten voor aankomst belt naar de receptie (06-38603198) wordt de lift gereedgemaakt.

Please note: International applicants are requested to contact the university by sending an e-mail to international@tukampen.nl or by filling in this form on our English webpage.

Locatie Kampen: maandag t/m vrijdag: 08.15-17.00 uur

Locatie Utrecht: maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00

Bereikbaarheid en parkeren

De TU locatie Kampen is goed met de trein te bereiken, neem dan de Blauwnet Sprinter naar Station Kampen, in circa 10 minuten loop je in een (bijna) rechte streep over de Stadsbrug, via de Broederstraat (tussen SportInn en Goossen) naar Broederweg 15, het hoofdgebouw van de universiteit.
Kom je met de auto? Parkeren kan bij Station Kampen of het Burgermeester Berghuisplein (gratis, 10 min. lopen) of het Meeuwenplein (betaald, 2 min. lopen). Lees hier meer: www.tukampen.nl/parkeren

De TU locatie Utrecht is ook goed per trein te bereiken:
 De wandeling van het Centraal Station naar de
Plompetorengracht bedraagt ongeveer 12 minuten. 

U kunt ook op het station stadsbussen 3, 4, 8 of 11 nemen en bij de halte Janskerkhof uitstappen.

Per Auto:
De universiteit ligt aan de oostelijke zijde van het centrum van Utrecht, net binnen de singel. Voor de hele binnenstad geldt betaald parkeren. Denk om de regelmatige en strenge controles! Op ongeveer 5 minuten lopen bevinden zich twee parkeergarages:
Kruisstraat 2 (5 minuten lopen)
Grifthoek (8 minuten lopen) (Wittevrouwensingel 96)

Bankrelatie
ABN-AMRO Kampen,
IBAN NL37ABNA0416799000

t.n.v. de Theologische Universiteit